Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakica brze hoda od njega 😂
Koliko smo propali kao drušvo, KLIX objavio dobro djelo čovjeka a đavolske sluge pljuju po dobroti u svojim komentarima!
Ovaj je zalutao u federalni Mup. Jedino ako joj je uzeo cenera.
Sta sve nece uraditi pa i da se snimaju i skupljaju poene za vecu poziciju u policiji
bravo Mugda
Ovaj momak to svakodnevno radi na ovoj raskrsnici na Malti.Vidio sam ga vise puta, pomaze starijim, invalidima u kolicima itd.
Plot twist: nakon sto su presli izvadila je pendrek i resetovala mu bubrege
Clanak za nepovjerovati…ovo vijest? Da nije trebalo bi pisati!
pa ček' malo...zar policija nije tu da samo kažnjava? aaaaa..... :(
Zamolio bih za ovakve i slicne vijesti!! ebes ove influ i ucke politicke
Ima strasno dobrih policajaca, gospoda u uniformi. Opcenito, vecina njih su dobri ljudi. Njihovi sefovi su supci na kvadrat. Dosli su do cinova i pozicija kupujuci diplome i stitevi kriminalce koji su im dodijelili cinove i pozicije.
Generalno, imamo policiju za svaku pohvalu, bez dileme. E sad, to sto nema sistema u državi za neke naredne korake nema veze sa njima.
Ukocio se ko da je gospodja ozracena
Neki dan iz auta na istom semaforu gledam policajca kako pomaze covjeku u invalidskim kolicima, gura ih. Ne znam da li je isti policajac, ali lijepa gesta. Ovi stariji policajci bi se trebali ugledati na ovog kolegu, ali bojim se da im je kasno da se mijenjaju, da mijenjaju manire.
To mu je posao! Pocnite zivjeti normalno vec jednom, kad u dembeliji neko uradni sitnicu to se cini veliko…
Ima i ovakvih, ne treba dusu grijesit, al ima seljacina koji su za polit kiselinom