Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...unas je pogađanje pjesmom usko vezano za prestankom egzistencije čaša :)
trosu drogu,ekstafirla !!!
...ajme, ajme kad bi samo tako nastavio mrdati, mozda bi i smrsavio.
...svaka cast vrckanju, ali ovo salo brateee, joj.
Ma jebeš muškarca ispod 100 kila. Tona sala, dlakava leđa, znoj na sve strane, prsti kao kobasice nespretno ševrljaju po ženskom tijelu. šta više može žena da poželi
Mucice između nožnih prstiju, pupak ima svoju floru i faunu, glava ogromna, kretanje nespretno, želi da se spusti da liže, od uzbuđenja rokne par puta teško dolazi do zraka, gura jezik van, jezik izgleda minijaturno naspram glave, i odradi to, diže glavu sav ponosan i nasmješen, a lice se cakli kao glazura na torti. I debeli vole sex. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koji lik. :D
Ovo ni hodza ne lijeci.
Ovo su posljedice konzumiranja droge!
Međed i maskota
Debeli mekdonalds idiot
Turn down for what!!! :D
дистрбинг