Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za vasu informaciju ovo je Rusija... Gdje nadjoste svabiju da mi je znat...
...k'o da je bitno...3-4000 kilometara gore / dole...
Vidi se i po cesti da je istok. Nema ovakve ceste u Njemackoj
Kriva je zebra , sta radi divlja zivotinja iz Njemacke u Grckoj?????
a ja babe ccc... Boze svasta al pameti najvise
ubit babu toljagom
ovdje nesto ne stima prvo datum , neodgovara jer na datumu sto se vidi da je 23.12. a sad je Septembar to jest 09 mjesec ko koga jebe ?
ovo je rusija a ne NJEMACKA
Ovo je mother Russia, ovo se u Švabiji ne može desiti. Čim sam vidio ćirilicu, ladu, i cestu bez obilježenih rubnika i bankina znao sam da je negdje u pripizdovini. :))
2013/12/23 sta mu dodje to. Splet okolnosti da neko mora izvuci deblji kraj :/
Pametnije KEROVI pretrcavaju cestu.
A mene interesuje ko je ona /onaj sto čuči s druge strane zebre?
baba je nevina
Nisam znao da u Njemackoj pisu cirilicom!!!
mars u picku materinu
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=164184897119376&set=a.105578396313360.1073741829.100005835996467&type=1&theater Prva nagradna igra na mom profilu! Sretno svima!!! :)
starica je po tom 'nestala' u drustvu vozaca i suvozaca :)
(1) Vozač je dužan obratiti pažnju na pješake koji se nalaze na kolniku ili stupaju na kolnik. (2) Kad prilazi obilježenome pješačkom prijelazu, vozač mora upravljati vozilom s osobitim oprezom i voziti takvom brzinom da, u slučaju potrebe, može pravodobno zaustaviti vozilo ispred pješačkog prijelaza. (3) Na dijelu ceste po kojem se kreću djeca, osobe s invaliditetom, starije i nemoćne osobe ili su postavljeni prometni znakovi o sudjelovanju tih osoba u prometu, vozač je dužan voziti s osobitim oprezom, takvom brzinom da vozilo može pravodobno zaustaviti u slučaju potrebe. Starica kriva je li ?!?! Izgleda da osoba koja je ovaj clanak napisa nema vozacke dozvole ili joj treba oduzeti!
...primjeni ovo kad voziš 40 km/h i izleti neko na 5 m od auta...
commi ovaj je vozio sigurno 80 na sat
PRIKAŽI ODGOVORE (3)