Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druga slika najjaca,medju gomilom smeca u vodi izviriju i 2 djecije glave. :) Ovo je vecina slika iz Indije a to nije nista s obzirom da vjeruju u krave i miseve.
\"Plastika se ne može razgraditi i ako se ovako nastavimo ponašati rema planeti Zemlji, uskoro ćemo se ugušiti u smeću. Rijeke će postati prepune plastičnih flaša, u rijekama ćemo viđati gume od automobila, a pitke vode bit će sve manje.\" Kao da to već nije slučaj kod nas.
Znaju siromasni za reciklazu, ali to nema ko da finansira, zasto Ameri, koji znaju za reciklazu, ne pomognu siromasnima?
Znaci Odvratno, ! :/
Reciklažni centar Gračanica otkupljuje plastične boce po cijeni od 350 KM tona, foliju-najlon po 400 KM tona i papir 100 KM tona.
Hitler je bio totalno u pravu po mome misljenju 70% covijecanstva treba istrijebiti a svakoj osobi koja napravi trece dijete treba ga oduzeti a tu osobu uskopiti da nemoze vise dijece imate evo cemu povecanje stanovnistva na zemlji vodi cemu religije i ovi glupi narodu zemlju vode totalnome istrebljenju i unistenju.
stoka lijena, samo zafrljace u vodu, a neće da očiste. to su garant muslimani.
pa, ako nesmeta kupačima, u čemu je onda problem?
Sve se nema,a sve se po 1,5 l pilo
nasa MILJACKA je zlato :D
Ovo je Bosna 2020 . SDA je još na čelu države!
Ovoliko plasticnih flasa ima jos samo sa gornje strane brane HE Bocac. Sva sreca da imamo branu inace bi se u BL ugusili od smeca. Stanovnici Gornjeg i Donjeg Vakufa, Bugojna i Jajca i okolnih sela treba da vas bude sramota, nista bolji niste nego ovi sto su zagadili rijeke na slikama iznad..
Nije kupaće, već kupače!
za \"kupaĆe\"??? kupaĆe? pa jedino gdje ovdje \"ć\" može doći jest ako se kaže \"za kupaĆe gaće/gaćice\". jeste li vi čuli za glas/slovo Č, č, ima i ćirilicom, Ч, ч
Jel ovo ada ciganlija :)
J..e...bli mather poganu!
Ovo je vecina slika iz Indije a to nije nista s obzirom da vjeruju u krave i miseve. hahahaha kraljuu bas se nasmija u ovom zivotu stradanja i propadanja xD