Muzičar pisao o povratku kući
3
Pismo sa Titanika prodano za 155.000 dolara
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.renesansna kraljevstva.com Renesansna kraljevstva je igra moci i ambicije. Unutar zajednice igraca, u malim gradovima i pojedinim kraljevstvima, mozete drustveno napredovati, te steci bogatstvo i utjecaj. Ona će vas provesti kroz sfere vodstva i cestitosti, kao i odanosti i nemilosrdnosti. Mozete izabrati i drugi put te zivjeti mirnim povucenim zivotom, uzivajuci u cistom zraku i toploj atmosferi, opustajuci se u nekoj od lokalnih krcmi i na vasem posjedu. Zaigrajte igru Renesansna Kraljevstva i pomozite Kraljevini Bosni da postane jos jaca nego sada.
Zašto je ovaj brod poseban, a nije posebno na desetine drugih koji su potonuli?
naj bolji film svih vremena gledajuci titanik moras pustit suzu da si od kamena sila filmmmm
prije pola vEka?
http://www.youtube.com/watch?v=5d9ILag7mRA
Ovaj brod je poseban i zato se ovolika prasina dize oko njega..meni je to iskreno ok, pa ko ima lovu nek kupuje kad mu se vec moze.Ljudski bi bilo da taj novac ide u neke dobre svrhe ali znamo da od toga nema nista prema tome,mi bezveze komentarisemo ali eto..
nema komentara
Ma meni nije jasna ova pompa oko titanika, mislim šta koji q, brod ko brod, a ovo da je komad papira prodat za ove novce je suvislo komentarisati