Erotski show u avionu
0
Pijana striptizeta prizemljila avion
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uzimam torbu, uzimam čaore, kako bacam pogled po avionu vidim striptizetu kako mrda buljom pa avionu... al\' znas kako mijesa.. isto k\'o da nije u avionu...putnici se nalozili pravo, a ovaj jedan ga izvadio i poce da ga baca... zovem pilota, spustaj avion , frajer ti baca u avionu.... a frajer konta da ga zae8avam .. fino mu kazem frajer ga baca .... i ja njega fino za ruku kad on ima sta da vidi ... ona igra a u avionu svi poceli da ga bacaju... RASPAD SISTEMA !
Znam ovu zenu, bas neki dan idem u Busovacu sa vozom kad ona izvodi e bas ovaj isti provokativni šov, revizori je istjerali u kaknju i odvedose je u azil za jazavcare...Ko sta kako ja ne prijetim nikom :S lajk svi koji nemaju veze sa ovim vozom
Ja ne znam, ne mogu se odluciti ko je gluplji... Clanak ili ovi kompeksasi bjelosvijetski koji pisu komentare, stavila ga,stavio ga,izdrko ga,bacio ga.... pa to je vise krvavo koliko se trude komenzirati tim stvarima svoje neke frustracije i nesigurnosti.. a ne mogu se licno ljeciti, jer ih niko u svojoj okolini ne dozivljava, pa pokusavaju na portalima biti duhoviti... to se vise ne moze tolerisati papanlukom, al ne ne moze.. to je neka blaga zaostalost u razvoju izazvana sprzenim mozgom od getacha i furaca, kockastih glava, koji su toliko primitivni da se smiju recenici ``kisla mi je glovo`` da bi tako ubili svaku sumnju da oni u sebi imaju malog papka*(da se razumijemo, ne mislim na seljaka,jer to nisu isti pojmovi) i ne mislim na curu koja izgovara ovu recenicu, nego na bolesnike koji ne znaju razgraniciti curu sa periferija(da tako nazovemo) i papanluk kojeg kriju u sebi i kojeg se boje..
p.o.s.e.r.e.m vam se na naslov!!!
Tacan naslov ovog clanka bi bio \"Zbog pijane striptizete avion prinudno prizemljen\" ili slicno, a iz vaseg naslove izgleda kao da je pijana striptizeta upravljala avionom, pa stvarno dokle vise tih laznih senzacija....
e pa stvarno, naslov vam je pravi, de malo razmislite sljedeci put...
a gdje je ta striptizeta da prostite, ja nista ne vidim
Ma koga vise ta bojana kristo interesuje-,dosta vise o njoj.
@ šoške Ti nisi pravi šoške. On nikad sebi ne bi dozvolio da mu se omakne ta napravilna riječ - \"kažem\". Kaže se - \"kaem\", ha ja!
Daj sine majke ti nemoj pametovati.
i odveli je u bolnicu gdje su joj pristavili doktori, aaaaaa, jes im loše!?.......
@realnost ejr srpska maajka
Ne bi ja dao da ga spuste nema sile :))
Mora da je pilot guzicar il sto sad zovu peder...pa ja.
Fotoson .... Ja uopste ne vidim striptizetu u avionu, vidi se da je slika obradjena u svakoraznim programima za laganje ljudi, pa i budala vidi da ce sletjeti u vodu... Salamanderi lazljivi :)