Žele zaštititi šume
0
Par uhapšen zbog seksa u katedrali
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je izgleda natakario !! a fratar konta : \" i tata bi sine !! \"
a da posadite koje stablo ?
da hoce vako u dzamiji ko napravit, pa ne da bi nastao skandal xD
nešto najgluplje, najodvratnije i najbesmislenije ikada.
ma samo se karinđajte
Volim i ja sume!
ako se za ovo dobije samo 16 dana u zatvoru i svjetka promocija, moze se ocekivanje daljnje skrnavljenje svega sto je nekom drugom sveto ... a komentari su sramota za sebe ... fuj, stoko neodgojena !
100lajkova koji podrzavaju u crkvi, a 100 negativnih koji ne podrzavaju u \"đamiji\"... pa koji ste vi licemjeri
pop se zagledo u frajerovo dupe i chunu. ipak malo prestar za njega.
posadio bih joj i ja svoje stablo u nju.
Malih mozgova, kakvo spašavanje šuma. Hipici ne znaju kako da dodju do javnosti nego na ovaj način, a sada će da im se pridruže istomišljenici ali ne za spašavanje šuma nego za se.x u javnosti... Sadite drveće možda šta i spasite.
tObE jARABI
I dalje ne mogu vjerovati. Znači, ljudi se spremili i otišli na misu, slušati o Isusu, mir na njega, a neke budale, koje misle samo na sebe, su ih šokirali skinuvši se i započevši javni seks. Shvatite da su to većinom stariji konzervativni ljudi, a dvoje prijestupnika su vjerovatno tupavi tinejdžeri koji su ušli u neki hir o šumama. Krajnji nedostatak poštenja!
Svaka cast !
Tako je \"Bosanceros\" :))
sta je ovo, Gluha Bukovica?
hah, vi koji odmah spominjete dzamiju ste zaostali, jer se to u dzamiji ne moze desiti ni u vasem snu, a to sto je vama \'\'kroatima\'\' krivo sto se to desilo u crkvi pa odmah spominjete dzamiju to je vasa stvar, jer u crkvu mozes uci kako hoces sam ovaj primjer dokazuje... naravno, ja sam protiv ovog jer me moja vjera tako uci da ako svoje cijenim cijenim i druge vjere..