Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji cirkus, pa je li ovo vjencanje ili promocija jatpackova i koristenje istih? Ja mislim da ce se oni vrlo brzo isto tako spektakularno i razvesti, kada malo dosade jedno drugom, jer brak nije igra.
Ja kad ga mojoj Senadi pristavim, ima da ljeti ka ljuda, bez jetpaka !
@ BOŠNJO majstore ti se ugledaj na kim kardashian pa eventualno ako budeš imao tih 100 000 uloži u samočisteći WC, a ja ću na svadbu . Boli te k... bolje ćeš proći ;)
dobro bošnjo :) svako ima svoje mišljenje i lični stav , ne znam zašto da dođem sebi jer sam ja već kod sebe kući, evo baš maloprije ustao iz svog kreveta :D
Eto Ja Sam Bosnjo I ubih se od ljubomore toliko da bi mu ovu mladu istemo KO lud beton. Dodzi k sebi dok jos imas kome doc.
DOBRA IDEJA SKROZ, POSKUPA AL\' IPAK MOŽE SE :D BOŠNJE DRAGE DOKLE VIŠE SA LJUBOMOROM ?? PA DEDE VAM !?
s r a nj e u BOJAMA
svi sad nešto nastoje da naprave neku neviđenu svadbu. nigdje veze. a ovaj pokušaj wow svadbe je bezveze. mladoj su noge cijelo vrijeme u vodi. još se nahvali i reče kako nikad nije vidjela tako nešto. presmiješno :)
Koga ne zanima, neka cita i ne komentarise. Meni je ovo bas super, iako se ja licno ne bih odlucila za ovu varijantu...ko voli nek\' izvoli!
vezite se... polijecemo
mislim da su prvi i zadnji par koji je stigao sa jatpackovima
kako su urnebesni, sad ce tradicionalno vjencanje biti rijetkost od ovih silnih gluposti
Sve te narcisoidne psihopate u parovima bi trebalo pohapsiti i strpati u ludare,kao psihopate i bolesnike ili potencijalnu opasnost po zivote normalnih gradjana... Mrrsshhhh bolesna stoko zeljna paznje...Koga zaboli kar za vasim vjencanjem !
malo viski malo coca cola