Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj sejtanluka Boze ti sacuvaj i sakloni.
sta je to Noc Vjestica? sigurno nije Halloween..moram reci da je termin "Noc Vjestica" glup koliko I "dan zaljubljenih"... samo se pitam kako Bozic nije "Dan poklona", ili nesto tako. Halloween, All hallows' eve "Uoci Svih Svetih" a znam da su "Svi sveti" zapravo Dan mrtvih ili Dan Umrlih,najpravilniji prijedod bi bio "Noc mrtvih"
Jaoo ona curica kao Frida Kahlo! Genijalno!
Vidi Fride i obrva na tatu.
ne znam kome može bit zabavna npr dječija glava u frižideru, stvarno bolesno.
Imate li pametnijih stvari da ucite djecu,
Otkad se to kod nas daje medijska paznja i znacaj toj ''Noci Vjestica'' ? Otkad mi to slavimo ?
Ne bi nam skodilo da pobjegnemo sa Balkana i barem malo budemo normalna drzava...
Slavljenje ovog americkog sranja, za tebe znaci normalna drzava ? Hvala, radije cu biti nenormalan, jer me tacno strah kad vidim sta je ljudima postalo normalno...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
druga slika mali zeleni
едвард сизахендс из д бест