Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolko god da sam liberalan i fkt poštujem razno-razna opredjeljenja, fetiše i sve ostalo, ovo mi je fkt fuj, ogadi mi žensko... Jer na ovo se ni peder ni strejt ne mogu ložit, jer je ni toplo ni hladno, nit smrdi nit miriše.
Joj...zamisli Dusanku Majkić sa ovakvom bradom :D
nek se ne brije 3 dana i biće hhhhhh
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
fuj fuj fuj yebo vas dan i vijesti kud je otvori, mislim ja sam kriv ali yebi ga
Koliko ja (amaterski) shvatam,pravo ime je Conchita...a prvobitno Thomas...a autor clanka je napisao obrnuto.Ispade autor veci amater od mene:)
Dosadni ste vise i vi i Conchita.
kako je krenulo sa pederima ovakvi bradati komadi će ti uskoro osvajati modne piste širom svijeta a debili će da ih žene jer žele biti moderni i civilizovani, za razliku od konzervativnih 'glupana'
Jedino poznadoh ovog brkana moora hehehe
ova im brada stoji k'o piletu sise
koliko nas interesuju kako bi izgledale...imateli ikakav poucan clanak osim ovih gluposti i razgolusenih k.....?sramota me bude otvoriti stranicu pored svoga dijeteta,prvo sto vidi je gola guzica ili sise
Udalji dijete u drugu sobu - ne živiš valjda u garsonjeri.
Ko je treća djevojka? Kakav máčor. :)
Ni majka je rođena ne bi poznala, a kamoli mi...
Ja mislim da je Anne Hathaway
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo neka nije kako je Bog dao i odredio...
Oprosti na pitanju ali koji bog? ima ih preko 2500, ako mislis na allaha jel to onaj isti sto je odnio djamiju u poplavi? to na samom klixu mozes naci ;)
1. Allah dž.š. - samo je jedan Bog koji stvara savršen sklad. 2. Ne znamo mi razloge zašto je nešto srušeno. Da li je kriv graditelj što je tu gradio ili je kriv onaj što je šumu sjekao ili... a možda je neko kaznu i zaslužio. 3. Život je test, po svemu ograničen za svrhu našeg dokazivanja u dobru i zlu. Da li ćemo pomoći komšijama u nevolji ili ne. Vidiš da si stvoren od zemlje - materija koje potiču iz zemlje i da sa nje ne možeš otići daleko jer ćeš se raspasti. 4. Dokazi o postojanju Boga su u svemu oko nas. U savršenstvu sklada u kom živimo, a čak i u destrukciji i nevolji koja nas zadesi. 5. Bog je jedan. Ne čini Boga ljudsko vjerovanje, već stvarnost koja nas okružuje. 6. Toliko toga je dato svakom čovjeku, kao iskušenje kakav će biti u životu. Ti nit si zaslužan za svoje srce, ni ruke, ni tijelo, a oholiš se da si tobože nešto što vrijedi i ima nekakvu snagu. Poenta na kraju i jeste da nema dokaza na zemlji da postoji Bog, 1:1, već to treba spoznati i vjerovati. Bog upućuje...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...kad bi uzeli bosanske đevojke te im stavili sliku u fotošop...morao bi im skracivati bradu i brkove a ne dodavati :-D
jebo ti koncita mater vise
Strasan kretenizam, strasan !!!
O cemu vi, na zene bradu da stavljate. Dokle ide ovaj svijet. Majmun pomislio da je zensko, zar ovo nije uvreda za zenski rod.
Genijalna ideja, ...rješava smetnju dlaka tokom pušenja.