Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nebi nasi iz drzavnih institucija barem pola morala imali kao ova zena. Imao bih makar domovinu, umjesto ove provincije.
E ovo se desava kada covjek sam svojim radom, trudom, znanjem i svojim novcima stvori firmu ili ti kompaniju.On tada zna cijeniti i rad svojih uposlenika, postovati ih i lijepo ih platiti za svoj rad. U Bosni......ide malo drugacije.Hadze raznorazne dobile firme na guzove preko stranaka. Nista u njih svoje nikada nisu ulozili. I onda odajdari po uposleniku sto vise mozes. I jos na kraju uniste firmu. Naravoucenije: covjek ce cijeniti samo ono sto svojim mukotrpnim radom stekne.
eeh ko bi ovo kod nas uradio nek se javi XD
radnicko samoupravljanje jel?
Vijest je vrijedna pohvale, ali, da je za interneta... Moja je prijateljica u Sarajevu, istu tu stvar uradila, pa se ne piše o njoj.
Drama. Ako su dobri zaposlenici, opet rade njoj u korist i donose prihod u firmu, a firma je njeno vlasništvo. Sve u svemu žena ima srce, ali i logiku.
Svaka cast! A ti Azerty, ljudoliko bice, znam da ti ovo ne mozes svariti, jer je van tvog intelektualnog dometa.
Pa da nije vrijedna,to jest,da ne radi,,ne bi imala firmu koja uposljava 9 ljudi.
Vjerovatno svaki drugi radnik vise radi od nje same...i korisniji je za samu firmu!