Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jašta radi bolan ta Piper je neka furačica koja će se za par godina štancati ko štuka... treba je javno ispsovati
Kreativna djeca, mora se priznati. Ja nisam znao praviti video u tim godinama
sve vi seljacine koji podrzavate ovaj potez niste normalni. Poznato je kako vi seljaci odgajate djecu. Samnom je u skolu isao jedan kojem je otac seljacina govorio da ako kuci donese jedan izbijen zub,dobija 20 KM. Bolesno!!!
sta kao vi niste imali slicne misli kao djeca? :D price o oduzimanju zivota komsinicama koje ti brane ovo ili ono, nastavnicama koje maltretiraju i dosadnim klincima koji su svima isli na zivce su bile svakodnevna pojava, a sto tada nije bilo jutjuba da pravimo crtice to je druga stvar. hahaha najjace mi je sto je mama \"zabrinuta za sigurnost\" hahaha yebem ti glupe amere.
nisu ni one glupe a da ovako nesta ne smisle bez razloga,treba ovu malu karati,oralno zadovoljiti pa potom na mamu preci,i razvaliti je skroz,pa ce onda biti bolja vijest!ha ya
Evo stvarno nema smisla, dijecu treba uciti nasilju i ubilackim manirima. Jeli to skrivena poruka ove igre????
ma ova Piper je sigurno neka kucka
ova Krista ista Palin ma boli ih djoko ba, prejak crtani hahah =) sta ba treba ih na dozivotnu jesi majmun, ova ih je cura vjerovatno zajebavala i zlostavljala psihicki trebale su joj muf razvalit
kakvi su ovo bolesni umovi, Boze sacuvaj, njih vec sad treba na dozivotnu robiju....