Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ejš a možda si ti bila sa paučinom u novčaniku pa te lik otkanto jer ovaj je ganjao lovu
Kakve bi ovaj respiratore mogao nabaviti eeee
Bole je za njega doktor.
još jedna pala sponzoruša...šmrc...
Ona poletila na pare. 🤮 onda se cude.
Skontao covjek sta je budalama bitno i to iskoristavao. A bitan im je IG profil na kojim ćeš im pokazati da putuješ, nosiš markiranu odjeću i imaš Iphone. Takvim se dive i žele biti dio njihovog društva, imati ih u prijateljima.
Ja citav zivot varam, sad radim za Bekata!!!
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito, onda i nije istinito.
Priča o tome kako ju je varalica smuntao a u stvari prezentira svoj instagram profil. Glupa kokoš i još gluplji novinari koji truju narod besmislenostima.
Iskreno vi po komentarima kao dio da ste 🏳️‍🌈 ,covjek da ne povjeruje da zelite ozeniti zenski spol a nazivate nas najgorim imenima zbog nekih izuzetaka... preispitajte se ima li tu nesto visw
Hahahaha bas ako smo tako grozne neka budu sa muskima, oni su zlatni🤣🤣
Simon ne bi imao prolaznost ni kod mene. Ne volim ljude koji su napadno markirano obuceni, a on ima taj balkanski stil. Bogatasi su neupadljivi i nenametljivi. Zuckerberg stalno u sivim majicama, a ima milijarde za razliku od ovog hostaplera.
Muskarci su vizuelna bica i njih najvise privlaci zenski izgled, zatim sve ostalo. Zene su krhka i emocionalna bica kojima treba sigurnost, tako da njih najvise privuce njegov status. Sve ostalo su nijanse. Zene danas rade, zaradjuju, bore se i zele isto takvog muskarca pored sebe.
Moze pitanje... zasto vi u komentarima slavite sto su prevarene? Ako vam je izgovor "pa i zene varaju muskarce" , ocemo onda svi kolektivno da se pobijemo, jer ipak svi muskarci su silovatelji i nasilni, a sve zene sponzoruse i kuravele, ne postoji nacin za suzivot? Ako su bile sa njim zbog para, njima na dusu, a ako nisu, zasto se radujete tudjoj nesreci... stvarno nidje veze. Ocekujem glupe komentare i uvrede na racum zena, samo pucajte
A jes mi vas zao, sve fine i naivne, a sve pale jer su mislile da lik ima milijarde, ne podrzavam varalice ali neko treba dobiti dobru lekciju da se opameti
lik klasični prevarant a na kraju postade i poznat i zaradit će legalno još više novca
ne lupajte gluposti ako niste gledali, lik je maher u svom poslu, prvo pokaze joj sve raskosi, ona se zaljubi do usiju, onda je majstorski kupa dokle moze, majstor lik, ova jedna nije mogla uc u velik minus, lik joj sredio da radi kao direktorica i na papiru primanja blizu 100 000 dolara, banka joj odmah odobrava veliki minus shodno primanjima, lik je samouvjerljiv, pogledaj te dokumentarac
I jos se na kraju zaduzi na u osam razlicitih banaka i kreditnih udruzenja. I dan danas vraca dugove. Jedino ona sto ga je nagovorila da ce mu satro prodati odjecu ce povratiti nesto para. Lik je maher do daske a i dokazuje koliko zene danas zude za novcem i luksuzom da povjeruju u sve sto im se servira.
Hoce mo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka bude sretna da je izveo da joj plati pice ova nije imala ni kinte a nije toliko ni zgodna