Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on Tarzan,ona Đejn
Mozda i jeste Isus, samo treba proveriti. Treba ga razapeti i pricekati da vaskrsne.
bezzzzz komentraara...........
ovo je fantasticno....Hrist/Krist ima smisla za humor.
Ja sam Maro turista, budi malo nudiiista
Kad bi bili ružni ko vrag sigurno bi svojoj sekti zabranili da izrađuje slike i kipove, a žene bi im morale nosit gaće na glavi, ali pošto izgledaju sasvim pristojno sekta će biti liberalnija po tom pitanju.
.
Hoće li i njih dino šaran da reklamira ?
ooo, đe si isuse xD
bas me cudi da si ti ateista s obzirom na tvoj nik i na gluposti koje si napisao!
Nije to nista.... Papa Benedikt tvrdi da je Sveti Otac, a on nacista i demon od malih nogu... Religija je POREZ NA BUDALE...
prodajem dvije ploče, ispisano nešto po njima, vrlo povoljno! dostupno u boji u kojoj vi želite
danas je sve biznis, nek otvori vinariju i nek ne da dzbae ni bogu dragome
Ovo priliči krscanstvu...kod njih je sve izmisljeno i svake godine imaju reforme u religiji...koliko je isusa do sada bilo? Koliko je bilo njegovih sljedbenika koje je on licno poslao? Ludilo od religije...kao da su na nekim juznoamerickim narko travama...:))
Smijesno... kad su ljudi ovakve gluposti tvrdili prije 2000 godina, svi su im vjerovali i pogledajte koliko i dan danas imaju sljedbenika, ovako su sve vjere nekad pocele, od ljudske gluposti! Zasto su sad ovi kao ludi, a oni prije 2000 godina kao nisu?? :S
placa li on elimentaciju?
A ja sam BABAROGA!