Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vauuu u SAD-u su to nazivali revolucionarnim i nesto potpuno novim nesto sto je promjenilo svijet. kod nas se za to kaze obicni kurvaluk:D
"Znali su imati više od 500 gostiju" sta je sa nevidljivim gostima hepatitisom, hivom i njihovim zenama gonoreja i gljivica
Znači Džehennem manje-više zagarantovan?
...bude li mu u džehenemu k'o na dunjaluku, baš će ga "kaznit" :))
I Klix.ba radi na povećanju populacije, poslije ovog članka biće sexa. Hopa - cupa! Sex-sex-sex,...
Vjerujem u orgijanje i grupnjake... kada su u pitanju osobe do kojih ti NIJE stalo. To je jednostavno zabava i provod, boli te briga s kim i sa koliko njih ti je zena ako si sa njom samo radi prcenja. Ali kada je u pitanju zenska do koje ti je stalo, jednostavno ne mozes podnijeti misao da se u njenoj intimnoj blizini nalazi druga ki*a.
dobri su...svaka cast...
Kad mu je Dzenaza zna li iko?
Tragas za zadovoljstvom, zar se tijelo moze zadovoljiti i mogu ispuniti svi njegovi prohtjevi..pokusavas ga zadovoljiti i na kraju ono istruhne a dusa ostaje da svjedoci da si se grdno zaj.....ovaj zafrkao.
Kecali se ko zečevi ko koga stigne ...
...gledaj ti inžinjera :)
jos raketni...
ides na takva mjesta sa zenom jos, da ti zenu jebu neki stranci, kako bolesno
za svakoga ponesto..
ooo samo vici lijepa pamet...
e što je ***,*** je
Zar nije Brega bio mesija seksa?