Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte pretjerivati, pa tigar i lav su bliski kao recimo konj i magarac. Pa niko ne kaze da su mazge, kao njihov produkt, neki strasni primjer genetskog injzenjeringa, vec naprotiv, u proslosti su se pokazale kao izdrzljivije i jace . Osim toga, sta onda reci na silno ukrstanje razlicitih pasmina pasa?
Samo vi mjesajte vste, bakterije, gene pa da vidis izopacene prirode a ni ova se ne moze sacuvati. .
Pa zar vam nije jasno da je liger = lion + tiger A liliger = lion + liger...a nasi ne znaju kako prevesst Preslatka je Lily!
liger - lav i tigar liliger - lav i liger vajda
nije liliger nego liger, moglo se malo to prvo istraziti.... ko je sve danas novinar
eto napravis misk i vidis da ne moze dalje ne valja se igrat Boga vazda neka falinak
mladunče će najvjerovatnije imati više karakteristika tigra nego lava. Međutim, Kiara trenutno izgleda kao mladunče lava. Jedino što ukazuje na korijene tigra su šare na njenoj glavi. ko koga taslacio ovdje