Časne sestre u Španiji
0
Oglasom na YouTubeu pozivaju nove članice
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nebude ni sexa u ovom samostanu
su sta nasle hehehehehe
Bože kako sebi skraćuju život...idu protiv ljudske prirode! Šta bi bilo kad bi sve žene i muškarci bili kao oni...armegedon vrste Homo! Okruženi kipovima i posrednicima oni se samo udaljavaju od čistog monoteizma...ali hajde oficejelnost je bolja nego sektaštvo prokleto koje je prisutno u svima religijama! P.S. Nema logike da ljudi imaju posrednika između njih i Boga, da traže Boga u kipovima i ljudima koji barjem minimalno 10 puta u toku dana pomisle na sex! :)
red spanjolskih casnih sestara karmelicanki je najocuvaniji. najbolji je samostan u Avili, potpuno odsjecen od svijeta. fascinantno!