Glasanje je počelo
0

Odlučite o sudbini Kena i Barbie

Sarajevo-x.com
Svima koji su u djetinjstvu voljeli da se igraju lutkama Barbie i Ken omogućeno je da <a href="http://barbieandken.com/">glasaju</a> o sudbini ovog najpoznatijeg američkog para i odluče trebaju li se popularne igračke pomiriti nakon sedam godina.

Barbie i Ken, igračke iz tvornice Mattel, raskinuli su nakon 43 godine veze, za Valentinovo 2004, a javnost je sada zamoljena za mišljenje trebaju li oni ponovo biti zajedno.

Nakon prekida, zgodna plavuša je počela da se druži sa australskim surferom Blainom, piše na Facebook stranici Mattela. Ken se bacio na izgradnju karijere, dobijanje uloge u filmu "Toy Story 3" i pojavljivanje na Fashion Weeku u New Yorku. Ipak, i dalje želi da pridobije pažnju Barbie.

"Ken zna da je Barbie jedina lutka za njega", navode iz tvornice igračaka, te su u New Yorku i Los Angelesu postavili bilboarde s natpisom: "Barbie, možda smo od plastike, ali naša ljubav je stvarna".

Ken navodno želi ponovo osvojiti Barbieino srce na Valentinovo ove godine. Ne zna se kako će rezultati ankete utjecati na sudbinu Blainea, ako se Barbie odluči vratiti Kenu.