Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeee dabogda nas samo to nerviralo i sekiralo jos milion godina!
Nama najviše smeta kad drugi ima a mi nemamo👀
" sexkaolijek Logika ti je bez logike... Kao kada bih ja reko za rakiju od kruske da je sjivovica sa kruskama... Sirnica je pita sa sirom, burek pita sa mesom... Sljivovica rakija od sljiva... Sta ti nije jasno??? Zajednicki naziv je PITA, kao sto je rakija zajednicki naziv, a onda svaka ima svoje posebno ime u zavisnosti od cega se pravi. Prestanite se praviti pametni i uciti nas, koji smo najbolji u regionu po pravljenju pita, kako se koja pita zove...
Ne, mi ne mislimo da je burek samo sa mesom, vec je to cinjenica i fakt.
pa i burek sa nutelom se u Bosni zove palačinka...
Joj jeste dosadili sa ovim burekom
Cek Crnogorcima smeta sto ih smatraju Srbima a vise od pola drzave na svakoj kuci ili veselju nose Srpske zastave... E svaka čast..
Mene samo uveseljavaju ovi genocidasi I UZPovci.Nerviraju me ovi koji se nerviraju.
Oni misle da je burek samo sa mesom.....
Nije burek sa sirom negi burek OD SIRA
Kakve su ovo gluposti
Ukratko, burek sa mesom - pleonazam, burek sa sirom - oksimoron.
Ja ne kontam ovo sa Jugoslavijom u Hrvatskoj može li netko pojasnit
Sta je sa njemcima? Ne kontam to crveno sa bijelim
Nacistička zastava. Nije htio da kukasti križ bude vidljiv
Prvi smo kad se treba raspravljati šta je burek. A kad šta konkretno treba uraditi, tu čekamo druge.
Meni smeta ako mi netko kaže da sam Bosanac i Hercegovac...ja sam u Hercegovini,ali sam nacionalno samo Bosanac i govorim bosanskim jezikom...Hercegovac sam regionalno.
Buregi je pita na Turskom,pa ima pita ili burek sa mesom,sirom,zeljem,gljivama...sve su pite pitice,burek(sa mesom) je pitac.