Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma 3310 garant
E sta on radi a ljude mu ubijaju hahaha
Klix, očajni ste sa ovakvim ''vijestima'', očajni! Pored toliko normalnih i lijepih vijesti, vi pišete besmislice. Jadno!
Naravno, niti ima internet, te ga je zato teže špijunirati, a evropljani svi navalili na iPhone
pa ako ne moze telefonirati jel to onda telefon?
Da vas citiram "Obama otkrio kakav telefon koristi" i jos jedanput "On nije htio imenovati uređaj koji koristi" Sta je sad od ovog ?? Odlucite se...
Pa jednostavno. Kakav telefon= misli se na tehnicke mogucnosti telefona, a imenovati uredjaj= koja je marka telefona, koji je proizvodjac. Jednostavno.
"...mobitel ne može fotografisati, puštati muziku, slati poruke, a čak ni praviti telefonske pozive..." Ozbiljno pitanje - a šta može? Čuj ne može praviti pozive i slati poruke...ccc
Najvjerovatnije da je specijalni telefon, sa par "dugmica" Obama ne bira brojeve sigurno, Pritisne jedno dugme i kaze "spoji me sa suprugom" ili pritisne drugo dugme i dobije sekretara ili odbranu.
Sigurno je neki alcatel od 29.90 koji se moze kupiti na trafici :)