Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje se na crtezu vidi da je rijec o Japanu ??? ii ovaj je crtez mogla naslikati bilo kada....kako znate da je bas godinu dana prije katastrofa?
i polarni medvjedi su u japanu...sudeci po crtezu
Koja glupost, da je ovo bilo u Bosni imala bi vise musterija nego Torabi.
Ma mala crtala smak svijeta pa su ovo stavili eto ko da je crtala za japan samo da bi imali pravit misteriju odma ----
sjedi jedan!!
Odgovor se nalazi u knjizi Veliki Talas, Peark Buck. A sad nuklerna katastrofa i to.. Pa to su bili njeni roditelji, kao i ostatak slike..
Hajd sve to, al zar ovako crtaju sa 17 godina?
crto bolje sa 4 godine :p
Prodajem crtez na kome sam pradvidio da BiH reprezentacija u nogometu nece igrati Euro 2012...100% mojih ruku djelo
Joj ove crvene limuzine isto onaj moj STOJADIN na klocevima sto u njemu kokoske zatvaram...
Bem te tehniko...pa ovako crta moj mali rodjak od 2 godine
Aman braco ja svakakve budalestine se objavljuju po novinama danas nista pametno za procitati
Phihologija klasična. Ljudi vide ono šte žele, a ne ono što u stvari jeste. Eto ja vidim npr. otapanje ledenika, gromove i užeglo sunce tj. sušu. Vidim genetski inžinjering i terorizam tzv. prljavim bombama. Niđe japana ni u qoorcu.
ja ti rada u pm
ne zna crtat!
po meni je ovo crtez koji predstavlja svakodnevne prijetnje s kojima se covjecanstvo susrece...otapanje ledenjaka..erupcije vulkana...cunami..nuklearke...izumiranje odredjednih vrsta zivotinja..itd..i plus ovaj jedan dio crteza sugerise na org hranu..to je moje misljenje..a japana ovde ni na mapi nema....
moze li ko nacrtati nas budale, sto komentarisemo ovdje po sax portalu?