Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svijet bi bio mnogo ljepsi, kad bi svi mi bili kao tih 300...
Bravo mama!
koji idiotizam da djevojcici neko ne zeli doci na rodjendan?! pa to su djeca. kod nas je uvijek dogadjaj bio kad je nekome rodjendan, makar se uopce ne druzis s tim djetetom, ides. svjesno odbiti ici nekome na rodjendan iako si pozvan??!! ne kuzim i dalje.
To je lazna princeza, a ne prava! Obmanjujete javnost!
hahahah oplakah na komentar. :D A djevojcici neka je sretan rodjendan i da u buducnosti nema ovakvih problema, da je prihvate onakvu kakva jeste. Svako djete je divno na neki svoj nacin, steta sto to neki ne vide. :-)
ih kakav crni rodendan, mene bhtelecom ponekad napomene da je rodendan.
Nisu djeca zla, već roditelji koji im nisu usadili ispravne vrijednosti. Ne mogu vjerovati da niti jedan roditelj nije poslao svoje dijete na taj rođendan!
jako lijep gest , a druge strane zabrinjavajuće ..... uljepšali su joj taj dan totalni neznanci kad već oni što su trebali nisu što dovodi do zaključka da ova djevojčica nije ni imala drugova .... pored takvih prijatelja neprijatelji joj i ne trebaju .... što djeca znaju bit okrutna i bezosjećajna , malo ko može .....
Baš lijepo, sretan ti rodjendan Mackenzie Moretter da si zdrava i sretna još mnogo godina....
Nekim ljudima treba zakonom zabraniti da se razmnozavaju..
Ako je ovo na 5 slici mama e bas je lijepa.
Gori su mi roditelji od te djece koja joj nisu došla na rođendan. Strašno, kako su ljudi zaostali i koliko mogu biti zli u svojoj zaostalosti.
što djeca znaju biti zla ponekad...