Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije on primjer ekstremnog pirsinga, on je primjer ekstremne budale...
ko mu je dopustio to sa 13.
Da je njega kakva bolescurda scepala, ne bi mu palo na pamet da unakazava zdravo i normalno tijelo. Ovako, od sile sto mu je udarila u glavu, ne zna sta bi od sebe..da mu je ndB samo jednom geler zakacio obraz, ne bi mu palo na pamet da radi gluposti koje je uradio. Boze sacuvaj..
Može zube da opere a da ne zine. A isto tako može da pije, ko na benzinskoj, naspi za dvajst.
Odoh da povratim...
Sta ljudi od sebe rade, stvarno nevjerovatno. Nije mi jasno sta je sa ovim htio postici?
Nesto mi je bas ono simpa kao sir trapist
Koji debil majko mila.Mogao je jednostavno otici kod srba i reci da je musliman,dzaba bi mu ovo odradili i jos nesto pride.
nek ode do Kordicha da ga ispeche u rerni
Zar ovako necemu, ne zna se sta je ovo, dajete medijski prostor, pa ovo je primjer germanske budale, osoba koja ima skoro idealne uslove za skolovanje i dalji rad u zivotu i odluci se da bude "umjetnik"
Kakav gad.
...TREBAO SE PRIJAVITI ZA RATOVANJE U SIRIJI AKO VOLI BAŠ BITI IZREŠETAN,JER NE BI BIO IZLOŽEN TROŠKU ,A NE BI BIO NI ŽIV POŠTO STREMI SAMOUBISTVU...
Mama je sigurno ponosna na budalu.
Vjerujem da bi ga Hitler u komoru kakvu bacio .
ovakvi su 90% švaba
Primjer neograničene ljudske imbecilnosti.
moze se ljubiti sa 3 cure odjednom hahahhahahah
Ovo je pravi primjer obićnog debila