Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas voze državu 34 godine retardirani, ima tih slučajeva.
Pa licno poznam covjeka, koji je u 59 godini prvi put zaustavljen i kad ga je policija zaustavila on im dao kljuce od auta. Nikad nije vozacke imao. Posto u registru nisu mogli nikada naci da je bio upleten u bilo koji prometni preksar nije ni kaznu dobio te je komotno izasao u 60 godini na testove.
Moj rodjo je vozio 10 godina bez vozacke i jednom mu bilo dosadno i ode i polozi , pa se ne kurci s tim :)
kod nas ne bi vozio ni 2 dana kad ih ima iza svakog ćoška
ovaj zaslužuje da mu bude sve oprošteno :) KING -.-
ja vozio dva dana i odmah na*** a ovaj 34 godine ccc
...još malo, i pemziju zaradio :)
U Njemckoj te policija nikada nece zaustaviti, ako ne napravis neko s*anje, zato mu je ovo i uspjelo.
u njemackoj postoje sistematske kontrole gdje odjednom zaustave i do 50 vozila i to bas svako vozilo. i onda preturaju samo tako. u gradu gdje sam ja zivio bilo je mjesecno takva kontrola.
Yup, bas tako te sistematske, mene su jednom u jednom selu kod Dresdena zaustavili i sva prolazna vozila, pogleda vozacku tamo vamo nesto sve kratko i sretan put.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E hajd ko ovo premaši, nek se javi. Nevjerovatno, nemam riječi.