Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahahaha :) moja ara se smije i bez da je okrenuta naopako :)))))
hjooooj duse male slatke preslatke su :))
Ma odvratni su bas smrdljive zivotinje pomazis ga a ruka ti na govna danfa,fuj. Zivjele macke gospodska zivotinja cista zakopa iza sebe kad vrsi nuzdu a ne na sred ulice kao pas a gazda se pravi lood kao nema pojma da mu je djukela posrala govno od 1 kg nije ih stid
Osim sto iskopa mjesto dje ce izvrsit nuzdu, macka je u stanju i da oci iskopa. Sto se tice tih smrdljivih pasa, sve je to do gazde i kako ga odrzava. I djeca bi nam bila smrdljiva i fuj da ih ne kupamo, jer sami ne mogu.