Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da su kakvu gologuzu zensku slikali pa da mozemo zumirati
v r h
dajte ljudi,pa treba imati nerava pa sastaviti 400 i nesto dijelova u jednu cjelinu,ako nista hvala mu na tome
fenomenalna slika,svaka cast za objavu
nevjerovatno
Pravo dobra slika, isto vako u mene povis kuce brdo... xD
Mali čovječe...
Predivno :))
bolje bi ja usliko sa K800i
Hvala za objašnjenja. Ne moramo svi sve znati jer nemamo svi isto godina i nismo svi sve učili ali ovi sa kliksa su mogli barem napisati osnovne podatke. Neko bi mogao pomisliti i da je ovaj vrh recimo u Sloveniji.
nije mi takođe jasno ni to zašto kreteni imaju potrebu da se javljaju na komentarima i pokazaju svu svoju primitivnost. PS. prepoznaće se oni sami.
UPI.ŠKIRIŠKIO SAM SE OD SREĆE...
commi get a life u dickhead
Gornji desni ugao. Mujo sa Fatom na medenom mjesecu.
Svaka čast za ovo stvarno impresionirajuće oduševljen sam
Da se razumijemo ovo je 2 000 Mega piksela to je ljudima poznatije nego piksel... Svi imamo mobitele/fotoaparate sa 3-5-7-10-12 ... MPXL
Neki dan gore rostilj raspalio.