Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ulcinj haos dobar. bolje ulcinj nego da mi neka smrdljiva baba u Hr-u diže cijenu eh
Morske krave :D
hahaha
haha... Crna Gora, balkanski Monte Karlo! Nije dovoljno imati samo more i plažu, i priželjkivati elitne goste, kakvim se nadaju domaćini u CG. Daleko je to od elitnog turizma. Uz ovakve plaže i krave na njima, neka budu zadovoljni i \"paradajz\" turistima.
sada sam se tek uvjerio da postoje morske krave, a ne one sto ih po TV pustaju ni pomusti nemozes ccc
ma kakve krave ba vidiš da su se mošnjakinje sakrile za vrijeme ramazana da ih ne prepoznaju
Gospodjice ,,Detalji,, u 13.01 pitajte prvog vam veleposlanika bih u tirani,gospodina muharema zejnulahua šta on ,,predmnijeva u svezi sa vasom tockom 4,, srbofobi . . . .zašto u sarajevu vise ne postoji udruga ,,Boro i Ramiz,, KISS vas Hrnjica
E ovo je pravi odmor za bosance,kao kod kuće.
Idemo u Europu HAAHAHAHAHAHAAHHHA :D
Ja u hrvatskoj odem na one plovke uhvatim se za kanticu i poserem se svakog dana. Što taj detalj niste naveli kad pričate o higijeni? Prije 20 dana u tučepima krenem u vodu kad higijenski uložak pluta, prije dvije godine u baškoj vodi od pelena, preko tampona, uložaka...pa i govana sve su to bili sastavni dijelovi površine vode. Što se tiče plaže, svaki komad hlada je zauzet ležaljkom za koju moraš platiti 30kn, tako da ni na plaži nisam mogao biti.
Pa i njima je vruće. Slatke su.
1. KRAVE SU NA OVOM DIJELU PLAŽE, KOJI JE OČIGLEDNO NA PERIFERIJI ULCINJA BILE PRISUTNE SAMO PAR MINUTA JER SU IH UBRZO SA PLAŽE SKLONILI SELJANI (KOJI I NE ŽIVE U GRADU JER U GRADU ULCINJU NEMA POLJANA), 2. ZA RAZLIKU OD OVIH KRAVA, KOJE SU TO BILE SAMO PAR MINUTA PSI I OSTALI KUĆNI LJUBIMICI REDOVNO I SVAKODNEVNO UNEREĐUJU VODU PO MNOGIM PLAŽAMA HRVATSKE,NPR, 3. AUTOR KOMENTARA \"DOLE GRAD DRŽE ŠIPTARI\", KOLIKO GOD KESNOFOBAN BIO, DONEKLE JE U PRAVU-DOLE GRAD ZAISTA DRŽE ŠIPTARI I ZATO JE GRAD PRELIJEP A OVO SE DESILO U PERFERIJI GRADA, 4. UVJERENA SAM DA AUTOR KOMENTARA \"DOLE GRAD DRŽE ŠIPTARI\" NIKAKO NE MOŽE BITI NIKAKAV SAMIR, i SL.. JER JA MEDJU BOŠNJACIMA DO SADA NSIAM UPOZNALA ALBANOFOBE (OSIM AKO JE RETARDIRAN). DAKLE,PROPAO POKUŠAJ SKRIVANJA IZA NICKA.
veliki pozdrav svima koji ste ucestvovali u komentarisanju, razlicita razmisljanja na jednom mjestu. ULCINJ je najljepsi najmirniji i najbogatiji grad, problem nasem gradu cine dosljaci kao i svugdje kao i u npr sarajevu.krave na plazi katastrofa slazem se, ali ovdje je najveci problem sto je ulcinj siptarski grad po vasim komentarima (ja cu reci albanski a moze i siptarski kad budete pisali na albanskom) ali to ne mozemo i necemo promijeniti, a plaze nisu prljave one su ciste prlja ih covjek kada podje u njoj a svoje znanje i higijenu ostavi na plazi tako radi pola nasi gostiju, pozdravljam vas ja obozavam sarajevo jedva cegam da ga ponovo posjetim, i sarajevo i mostar ali i beograd i novi sad u tome je razlika imamo prostora za druge a vi za nas nemate.
Pa ko god ima imalo mozga vidi da ovaj dio plaže nije uopšte u Ulcinju! I ne pretvarajte se da nikad u hrvatskoj niste u nekim perifrenim plažama vidjeli magarce, krave i organski otpad u vodi. Ja sa u Šibeniku svojim očima gledala dječicu ( neću reći odakle su, možda Samir zna bolje) kako vrše nuždu u moru. I šta ćemo sad, \"Samire\" ( a i ja mislim da se tako ne zoveš) i slične pametnice?
Ja sam Ulcinjanka i ja bih također rekla da je ovaj dio plaže, koja je inače duga preko 10 km, zapravo u Štoju, što je zapravo periferija grada Ulcinja. A svma koji boluju od ksenofobije ( u ovom slučaju albanofobije) preporučila ih da se počnu liječiti na sljedeći način: 1.) Praćenje kulturnih događaja u vlastitoj zemlji (npr. drugu noć Bašćaršijskih noć u Sarajevu je gostovao \"šiptarski\" simfonijski orkestar čiji je dirigent na kraju odsirao lično na harmonici jednu sevdalinku), 2.) Lično poznavanje \"šiptara\" prije zaključivanja 3.) Posjećivanje \"šiptarskih\" mijesta prije zaključivanje o njima-Ulcinj, Šas, Albanija, Kosovo, Piana Dei Albanesi u Italiji, itd... 4.) Upoznavanje sa činjenicom da \"šipci \"imaju dva nobelovca ( Majku Terezu i Ferida Murada), svjetsku operisticu Inva Mula, Jon Belushi-a, James Belushi-a, i toliko osoba u regionu koje smatramo \"našima\" a koji su zapravo \"šiptarskog\" porijekla....
@kritičari i ksenofobi! Ovo se desilo na samoj periferiji grada a NE U GRADU ULCINJU!!! Ja sam u junu bio dole i meni je grad fantastičan, pogotovo stari grad o kojem je pisao i Migel De Srvantes i po kojme je nazvao i jednu od glavnih protagonistikinja u Don Xiote-u, Dulcinea( tako se na latinskom zvao Ulcinj-Dulcigno, što znači \"sladak\")... A to što su krave sa poljane prodrele negdje na perfiriji grada (naselje Štoj nije Ulcinj nego katoličko naselje u blizini Ulcinja) to ne govori o Ulcinju nego o Štoju, a usotalom niste nikad vidjeli krave i Magarce u Dalmaciji?
morski plodovi