Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Američki predsjednik Barack Obama nedavno je otvorio vrata Kubi nakon 56" Kakv glupost! Nije on nikome otvorio vrata i moze Kuba sasvim fino da zivi bez njih. Ispade po kliksu da Amerikanci cine nekakvu uslugu Kubi.
Pro, bio sam svuda i svake godine je prepuno turista iz cijelog svijeta, osim Amerike. To je jos jedan od razloga zasto je pravo uzivanje posjetiti tu zemlju. Plate su im niske u poredjenju sa nasim, ali ocigledno dovoljne sto se vidi po izgledu svakog Kubanca. Kafana ima koliko hoces i sluze odlicnu klopu i pica. I turisti se dave i prezderavaju. I hrana je ukusnija od te koju ti jedes. I zdravija. Rade secerane, rade naftne kompanije, skole, bolnice i sve to puno bolje nego u Bosni. Cigare su im svjetski poznate i ti ih ne mozes ni priustiti sa svojom bosanskom platom. Je li dovoljno? Hoces jos malo detalja?
Ma jesi li lud, kakvo hodanje? Ja samo lezim u Hajatu i sa novcanicama od $10 palim kubanske cigare. Onda se jahtom prebacim na Bahame da se provozam u svom Bentliju. Sta me briga za ljude. Mene to ne zanima. Sve je to gola sirotinja. Necu sa njima ni da pricam ni da ih gledam. Necu da se spustam na taj nivo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da je para pa otic vidjet Kubu raj na zemlji, prije nego USA donese demokratiju.
Bio sam 2010 na godisnjem na Kubi... care moj , vece bijede nisam vidio, nema tu socijalizma ni slobode, zesca diktatura... ljudi prose - mole za one male sapuncice iz hotelskih soba, kad dijetu das olovku il' hemijsku skace od radosti. Sve same rusevine, prosli smo citav sjeverni i centralni dio ostrva, nema tu nista za cim bi se zalilo, vjeruj...
A ko je taj vlado sto je duzan da vam stane kad stopirate?
Pismeni, zdravi, nema Facebooka, osiguran prijevoz... Sta reci?
sta mi imamo na balkanu sto imamo jebeni fb na kojem trosimo vrijeme uporedi njihov postotak pismeni i nas na balkanu pa ces vidjet
A imal boze i rasola na Kubi?!
Opet "politikin zabavnik" informacije Glavu dajem da ih je pola izmisljeno
Sve super, samo mi nije jasno zašto dozvoljavaju Guantanamo na svojoj zemlji? U kojem drže zarobljenike tako im mrska Amerika..
Nije istina da se na Kubi ne prodaje Coca Cola!!! Lično sam je kupovao u Kubi, samo je preskupa lokalnom stanovništvu.
Baš super da ima neka vijest i o Kubi.
Fidel Castro je jednom prilikom procijenio da je sačuvao 10 radnih dana godišnje zbog činjenice da ne troši vrijeme brijući bradu. Kako je ovo izračunao? Pod Pretpostavkom da svako 3 dana brije po 15 minuta bradu, to je ukupno otprilike 30,5 sati godišnje...
Tako je i Pape skonto da ce ustedit da se ne presvlaci,pa vazda u suskavcu! Samo on nije nista procjenjivo,pa je sacuvo i rijetke celije teleceg mozga!
Pa radio čovjek 3 sata na dan.
Cuba para siempre !!
narucio 1200 cigara prije embarga hahaha ovo kao nadrealisti kada Cenga kaze sada idemo da pojedemo sendvic pa idemo u strajk gladi
Ovo je raj na Zemlji , možda i nemaju para al' ne treba im . 5. Kuba je zemlja sa vjerovatno najvećim procentom pismenog stanovništva – zavisnih 99,8 posto 9. Ukoliko se nalazite na Kubi i stopirate, vladin automobil je dužan da vam stane. 16. Fidel Castro je bio veliki obožavatelj Johna Lennona, a naredio je i izgradnju njegovog spomenika. Jednom prilikom izjavio je kako je "Lennon pravi revolucionar“.
Sta bi reko da je sluso Dina?!
Misliš da nije sluš'o Dinu ? Mislim čak da je bio drugu noć u Beogradu na koncertu .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kuba...obecana zemlja..pismenost 99,8 % nema dalje...
Očiti sukob interesa i insider trading... "Prije nego što je uspostavio embargo na kubanske proizvode, američki predsjednik John Kennedy kupio je 1.200 kubanskih cigara."
Ne rekoše, da li je Roosevelt poslao pare Fidelu.
Ako nije,potrazivec pare Bake,u Fidelovo ime!
potrazivace
imaju i jednog Che Guevaru :)