Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto mu nisu ponudili dok je bio mlad koji ce mu khurac sad kad ima 70 godina....
Ima budala. Budala zivi gdje se je rodio, a pametan gdje mu je bolje. Eto vidite na ovom svijetu svako ima neku sansu da solidno zivi, ali nazna da se snadje pa cak ni kad bog pomogne. Mogao je usreciti 100 porodica da ga spominju dugo i dugo. Sta se moze budala te budala.
ma joj prodam ovo i kupim kakav otocic na jadranu i jos ostane love hehehe
nisam glup niti pohlepan vec kajem ja bi za taj PAPIR kupio imanje u recimo toskani
Zato ovi kao \"dzomba\" i \"j*bach\" i nemaju ništa što je vrijedno niti će ikad imati i tako im i treba ;) možete vi prodati sve što imate za PAPIR koji će kad tad ili se potrošit ili izgorjeti itd a vi ostali pohlepni, glupi, sebični itd itd ;) Svaka čast čovjeku što zna cijeniti ovo blago gdje možemo da živimo, cijela zemlja je lijepa, samo da je neki znaju cijeniti i koristiti kako treba.
ma ljudi ja vam kazem cica dize cijenu zemlje ba :D prodace za 100 miliona.. namazan je stari, namazan! :D
ODMA OTISO TAM ZIVIT SAM NEK IMA KAKA PICKA DOBRA NEST ZA POJEST I POPIT I MALO VUTRICE ZA ZAPALIT NETREBA TI NISTA DRUGO PS MORE I PIPOVA MAMA CUO SAM DA JE DOBRAAAAA MOOOOOOOOOMAK
Blago njemu.....
svaka čast dedici,
ne zna ovaj levat (i levati iz komentara) sta je pravi raj...raj je recimo toscana, provence, pa malo na alpe, st moritz, bosna, dobro pice, dobro jelo, dobre zene, dobri prijatelji...a ne tamo neko ostrvo ce te sunce pece komarci krv piju a zmije vrebaju plus nemas vina pive sira janjetine fudbala itd itd
ne bih ni ja da sam na njegovom mjestu
Kreteni misle da se sve može kupiti novcem... Svaka čast legendo, zavidim ti kad možeš da živiš tako daleko i izoliran od ovog smeća koje se danas naziva ljudima.
Teba čikici objasniti da može prodati na poček. uzme recimo 10 miliona i kad umre to ostrvo preuzme vlasnik s tim da mu jos pride napravi mauzolej. Pa ja. A sta će mu pare? Pa i to mu neko treba objasniti.
Gotivaa.... ovdje jedno sijelo raspalit .. :)
pa s toliko para mozes i na onom svijetu dobro da zivis, bas si glup. dodji u BiH na obuku da vidis kako se to radi u ime svoga Boga.