Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve postalo pametno samo covjek glup (p)ostade.
Kod Duduka pame'na kasika za cipele-opanke, kad ga kucna celjad ne slusa leti him u glavu!
Jel mogu izmisliti neki pamenti tariguz pa da na osnovu rezultata nuzde kaze kakvo mi je zdravlje??
Danas: "Naucnici izumili pametnu cetkicu za zube koja moze otkriti i probleme sa srcem." Sutra: "Naucnici izumili pametne stapice za usi koje mogu otkriti i probleme sa bracnim partnerom." Prekosutra: "Naucnici izumili pametnu noktaricu koja moze otkriti i probleme sa bankovnim racunom."
Dosta vise ti pametni gluposti
@weaseI citaj sta hoces ko ti brani
Doktor-Šta Vas boli gospodine? Ja-Ne osjećam bolove došao sam Vam na preporuku moje četkice za zube . Doktor-Vidim niste donijeli 100 KM mita , ta Vam je četkica u kvaru !
da hoće prati zube redovno i sa običnom, a kamo li sa specijalnom
Kakva cetkica haha