Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja kad bi mogla da prica molila bi me 24/7 da ju nahranim
...ona komunicira s' mojim roštiljem :)
Mjau me mjau mju mu mjamjamjamjamjamjamjamja - macak, prubudi me u osam sati!
ja sam sa svojom mackom komuniciro sipkom, ako ne slusa uzmem sipku od drveta i namlatim je ubijem duha u njoj, a sto se tice toga kada hocu da je zovnem uzmem kutiju sa hranom i protresem ona prije dodje nego sto cuje zvuk
pohvali se, seljačino.
hahaha zezam se sta vam je :D
mačku ako ne sluša treba opaliti nogom. neće joj nikad više pasti na pamet da radi gluposti. isto tako i ženu. dok je ne lupiš dva tri puta, nećeš imati mira u kući. doduše moju moraš lupati dva tri puta dnevno ali bitno je da se red uspostavi.
nema na čemu gaetano. ti si toliko pametan pa si moj post shvatio ozbiljnim. od tebe je i ta tvoja mačka pametnija.
Imam mačka koji je odrastao uz psa tornjaka i ponaša se niđe veze sa ovim spotom.
@Mrav3 niđe veze.
što se napriča a ništa nisam skonto - UK