Neustrašivi carinici iz Vladivostoka
0
Naljutili Putina provokativnim spotom
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove nase nosom paraju oblake ! MRS ! potpisujem!
Ma jarane dignu glave samo tako... to me toliko nervira k\'o da samo one imaju cupi ...
oko pravih djevojaka se valja potruditi a jeb.es te stuke iz beograda kroz koje je prosao voz ljudi najmanje... tu ti nece dat jedino ako je ne pitas
@ junak nek si im rekao! :D kod nas usarajevu su ti glavne trebe tipa Hane Hadziavdagic, klasična vilica dominantnog muzijaka u neandertalskom plemenu iz istočne Bosne.
Ma \'ta će ove ja im probaciv\'\'o kroz noge po Rusiji...
Sta vise i da ocekujes od bivseg KGB - ovca. Jel vi stvarno mislite da moze ostati moralan i ljudski savjestan nakon njegovog bivseg posla koji je ukljucivao ispitivanje u prevodu mucenje i neutralizacijom drzavnih neprijatelja u prevodu ubistvom ili (cesci ali ne i bolji slucaj) prijavljivanjem i slanjem u Sibir u radne logore iz kojih vjerovatno polovina ni ne izadje ziva.
@ JUNAK Pa Novosadjake su dobre, ali nemam nikoga u Novom Sadu :( Ovako sam izgradio lijepa prijateljstva u Beogradu, tako da one malo dodju meni u Sarajevo, malo ja njima u Beograd :D
Ja idem i Amsterdam a vi na Ukrainke trosite. Bolje da se vratim da sve u \"familiji\" ostane !!
Ma najljepse su makedonke.
I novosadjanke su isto lijepe.
Jeste sto velis ovi nasi dovode ukrajinke za kupleraje. Pa bolje da su doveli normalnih, lijepih beogradjanki. To bi trebalo uzgajati i zeniti.
Oglas:...Njezno majorziram Hrvatice,placanje po zavsetkom majoeizacije.... Spreman za majorizaciju bb\"))))
Ti kao je.b.es, nemoj me nasmijavat !!! Stvar je samo u tome sto si se ti pomirio da je to \"normalno\".
Jarane Srpkinje su institucija za svaku Bosanku ili Hrvaticu :D Najbolje trebe su Beogradjanke , a ove nase u Sarajevu mogu samo da im zavide :D Nisam ja dzabe redovan u Beogradu :)))) Volim Beogradjanke, a vi cetvrtaste glave sto rolate po Ferhadiji mozete slobodno da se cudite... ionako imate izbacene vilice kojima bi mogle i traktor povuci ... a zvacu zvaku isto aligator.. muka mi je od ovih nasih... DA STE VALJALE NE BI MI NI UKRAJNIKE DOVODILI ! Ovako ljepota... skoknem u Beograd, trebe nisu sekunde iskompleksirane, niposto nisu ufurane i milina... ove nase nosom paraju oblake ! MRS !
Jarane Srpkinje su institucija za svaku Bosanku ili Hrvaticu :D Najbolje trebe su Beogradjanke , a ove nase u Sarajevu mogu samo da im zavide :D Nisam ja dzabe redovan u Beogradu :))))