Neobičan poremećaj
0

Nakon udesa osjeća stalnu želju za seksom

Sarajevo-x.com
Joleen Baughman
Joleen Baughman
Život majke Joleen Baughman postao je pravi pakao zbog saobraćajne nesreće nakon koje stalno osjeća potrebu za seksom.

Naime, u saobraćajnoj nesreći njoj su oštećeni nervi pelvisa koji kontroliraju seksualnu želju, nakon čega su ostali "stalno uključeni". To znači da je Joleen podražena i najmanjim pokretima, dok usisava, sjedi u autobusu ili hoda po sobi.

"To je nepodnošljivo. Dodiri moje odjeće me toliko podraže da jedva mogu misliti normalno. To je vrlo neugodno i nemoguće mi je da se koncentrišem, rekla je Joleen.

Majka dvoje djece zvanično pati od rijetkog stanja koje se zove "dugotrajni seksualni podražaj". Ona je dodala da ni seks sa njenim suprugom ne smanjuje simptome.

"Jednom prilikom vodili smo ljubav i nisam osjećala nikakvo olakšanje. Onda smo to ponovili, i iako me počelo zaista boliti još uvijek sam željela seks, čak i više nego ranije", rekla je Joleen.

Ona je dodala da je stalna podraženost iscrpljujuća i neugodna. Joleen je rekla da pokušava držati osjećaje pod kontrolom i ignoriše ih kako bi mogla nastaviti sa normalnim životom. Za kraj je dodala da se nada da će u budućnosti pronaći lijek za njen poremećaj, piše britanski Mirror.