Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od najboljih marki auta na svjetu. Moj je 2004 lexus is300. Nikako se ne kvari, cini mi se i da hocu da ga pokvarim nemogu. Japanese masterpiece!!!!
Gledaj zida i sile
Policajac najjači :D hahahahhahahahahahha
Garant bio blok onaj YTONG :D
Vako je mene babo iz potoka vadio kad sam mu klepio TAS-ovog golfa 1.6TD 91g, bijeli, prvi vlasnik, 90 hiljada presao bez zamjena 5300KM Kontakt tel: 061-123 321
Malo sam se nespretno izrazio jer u jednoj rijeci ima \"tro\" i \"dupli\"., mozda bolji izraz bio uz izmjenjeni slijed rijeci u recenici, npr.. \"zid debljine 50 cm, s trostrukom armaturom\" ili nesto slicno. Uglavnom radi se o tome da sam mislio na zid gdje se umjesto jedne armaturne mreze stavlja 2,3,4.\" Izvinjavam se na nespretnom izrazavanju i hvala na ukazanoj gresci.
Šta je trodupli i cetverodupli ?
ma jasta , vidis da je ovaj samo jedan blok stavio, bolje oblozena moja kotlovnica pored kuce
a jakog vam zida!
Sve to \"ok\" samo da neko ne proleti a neko u bazenu. Moguce rjesenje bi bilo ne duplu, vec trodupli ili i cetverodupli armirani zid., najmanje 50 cm debljine. Jer \'nista\' nije skupo kad trebas da zastitis zivot.
I got a hangover, wo-oh! I\'ve been drinking too much for sure I got a hangover, wo-oh! I got an empty cup Pour me some more
htjeo covjek malo da se ogali