Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad simpaticnije zabe nisam vidio :-) Izgleda da je zabac zagrlio gospodju zabu, mada bi bilo bolje da su dva zapca drugara, onako kafanski zagrljeni.
Kakva je to zablja erotika? Daj nesto pristojnije. Ovo i djeca citaju. Evo jedna od Zmaja za zabe. "Sedi zaba sama na listu lokvanja od zarkoga sunca stitom se zaklanja Da novine cita to vam slika kaze al' ne moz' da nadje sto joj oci traze znate vec o cemu zabe brigu vode hoce li se skoro odseliti rode".
Dva meseca oko zemlje :-)
...kul ekipa. a vjeveričak ufatio fotku decenije :))
A ares kao i obično guzil guzi
...mwauuu :)) :-* :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zeko najjači. :D
zeki je dosta svega
Zec win totalni haha
....pola ovih zivotinja za rostilja njam njam...
zeko zeko
svaka cast fotografu! valja uhvatiti "onaj" trenutak ...
oni zecovi najjaci
ovo pace malo sto je diglo nogu. kako bi ja to u lonac sa lukom krompirom i mrkvom na 220 stepeni. a sa strane prilog pire krompir i domace kiselo mlijeko sa ustipcima.. njam njam njam.
Bas si ljakse do daske !
zeko ko da je iz vica ispao
ma sve su ove zivotinje preslatke.
Onaj majmun što bananu jede rođak od Dode ili svi ovi iskompleksirani četn ici i ust aše hehe :)