Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta je više oko tog zlata i dijamanata, pa ra.tovi se vodili i vode zbog toga i vodiće se dok ne krene ponestajati vode, ali zlato, dijamanti itd ki.ćenje, raskoš, hvaljenje, nigdje veze, sami ma.terijalizam i nepotpunost u životu, pa odatle valjda ta potreba za tim silnim vrijednim stvarčicama ali hajde opet smo u ovome bolji od za.pada, jer nemožemo bolje trenutno priuštiti, tamo je sramota ako zaručnički a tek vjenčani prsten platiš ispod nekoliko hiljada.....
pa ocm nama bosancima su i plasticne orginal lego kockice skupe a ne zlatne
Jako je porazavajuce za nas a ponizavajuce za vas ta cinjenica da ne znate pravopis bosanskog jezika a ispoljavate nas vasim greskama. jasno je da nemate neke diplome iz bosanskog ali osnovna gramatika se mora naucit pa tek onda pisat za mase. Kaze se prodana a ne prodata. Drugo; gram olova je skoro skuplji od 14-karatnog zlata koje je bezvrijedno u odnosu na 24-karatno.
Ma i ovaj lego je samo izvikan, obicna pi3darija
jes pa da stanem na nju i posaljem je u sto PM...