Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zato meni ne dolaze pisma od Rihanne!
Ako je clanak korektno pisan, u naslovu stoji da 10 godina nije podijelio pisma a radio je 11 godina kako se to ranije nije otkrilo, toliki broj pisama, da se ljudi zale kad znaju da ocekuju posiljku, jos narocito poslovni objekti i sl., moralo je se ranije otkrit!
tona pisama, haj fotelja se zagubi pa je nadjem u djepu ali tona pisama....
Covjeku samo mrsko bilo raditi, pa umjesto da podjeli samo je skladistio i uredno platu primao. Pa nije on kriv :P
Newman!
Ja kao bolesni obožavatelj Seinfelda zaboravljam da ima smrtnika koji možda i ne znaju za taj show pa ima smrtnika koji se usuđuju dati thumbs down za vako dobru foru, haha ... :D ... it's all good!