Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta i ja nakon svakog kenjanja obrisem straznjicu listom iz knjige \"Velika Srbija\", Vladimir Ćorović Pa nisam na sarajevo-x-u
Covjek je pametan jer predvicjam najmanju zaradu od 2 do 3 hiljade dolara eura cega hocesh ovo nije nista bizarno ili cudno, on samo prodaje idiotluk idiotima i svaka mu cast
Znas gdje se zajebao, trebao je staviti pocetnu cijenu jedno 300.000 dolara, kupio bi to neki americki retard za partija, ono u folu \" brisat cemo pakash najskupljim papirom na svijetu\" da budemo glavni, a mozda ispadnemo i na televiziji.
ja svakakih budala na dunjaluku
taman za guSCe :D jos ako mirise ojhaaaaaaaaaa
A kako ćeš ga čitati?
Poserem se ja na ovaj roman.
Jakog romana, mozes dupe s njim obrisat ! :D
Vec vidjeno... al\' najbolje je bilo kad sam usao u wc kod jednog jarana, kad ono erotika namotana umjesto toalet papira :)))
kazu lijeci hemoroide
pfkspfkopddkgdd