Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
procitajte malo vise o toj "svetici"
Glavni cilj njenog cijelog poduhvata je bila kristijanizacija. Zaboli Vatikan za siromašnom djecom. Kardinali oko pape žive u čistom luksuzu, isto kao i arapske Ali-babe. Sve su to gola gowna...
nisam vjerovao kad sam procitao, al previse izvora koje niko nije demantirao
Zlo u ljudskom obliku, pročitajte knjigu "The Missionary Position: Mother Teresa in Theory and Practice".
Tzv. "majka Tereza" nije nikakva svetica nego vjestica cije zlo su siromasni osjetili na vlastitoj kozi u svakom mogucem obliku.
Aziza Sacirbegovic?
Megan Markl
Ja konto Šemsa
anđeo smrti
Žena je bila sve samo ne svetica. Lažov, lopov i prevarant.
Čudi me da je Srbija još nije prisvojila . Imali bi još jednu nobelovku. Ali imam osjećaj da se već istorijska revizija Srpske istine o Majci Terezi već priprema.
Vala et koliko je Tesla Srbin il Hrvat frajr otiso jer su ga svi smatrali ludim i zaostalim. Zato se vise nikad nije ni vratio, jer je vidio da je Balkan qita
Dino Konjakovic
Mirta Surjak
Sebija?
po slici bi reko da je neka iz Azije il Kariba
Gorosei, uradi ti ijednu stvar koju je ona napravila, pa onda se javi!
Meghan Markle ?