Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lopate, krampe, motike....
ima mercedesov znak utisnut sa donje prednje ljeve strane
HALO Pa Svi domicilni stanovnici sjeverne Evrope su crne kose i tamne puti , Laponci npr u Sjevernoj Norveškoj , Svedskoj i Finskoj.Germanski narodi su doseljenici iz današnje Karelije i zapadnog Sibira i na jug su potiskivali domicilno stanovništvo.Medjutim do nisu bili Srbi nego Iliri , današnji Bošnjaci.Deretic je u pravu samo se kiti tudjim perjem.Srbi su nešto drugo , ogranak Sibiraca koji je udario pravcem jug - zapad a ne zapad - jug kao Germani.
Nijemci su doseljenici iz Sibira koji su prije hiljadu i nešto godina na jug potisnuli domicilno stanovništvo Ilire , današnje Bošnjake i ovo je jedina istina.
Dovedite onog Tarabica, Derebica, nezz kako se zove da vam on kaze da su tu Srbi zivjeli. Kaze frajer da su Maje nastale od Srba i da je Julius Cesar bio Srbin!!! Fazon je da covjeka slusas i nemres da vjerujes sta izlazi iz onih usta.
Muslimani nastali prije par godina, ismijavaju drevne narode.
Jebes narod ciji je prvi rjecnik objavljen 1918. , i to od nepismenog Vuka.
@Kurton12 Kakve veze ima riječnik sa bilo čime?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to od bosnjaka prvog baustelca nasli akova lovacku pastetu staru 4 hiljade godina
Ljudska prošlost je mutna koliko i budućnost.
Al nam je sadashnjost kristalno jasna!