Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja jedino sta mogu pojesti od morskih plodova je janje koje upadne u more.
i btw sta fali pecenju janjeta na raznju na plazi? ako vam to smeta bice da ste samo prihvatili neke nove norme ponasanja za koje sad vjerujete da su ispravne. manite se drustveno prihvacenih/nametnutih normi ponasanja. one su tu jer to samo nekome odgovara vec sutra moze biti drugacije. nemojte biti slijedbenici drugih, slijedite svoje ideje.
Bez obzira na osude ovakvog čina,što dolaze sa svih strana,ja bih rado bio dio ekipe koja je ovo janje bacila u rotaciju!
BALKAN!!!!
kad je onaj frajer zisko iz gorazda narodni pjevac rodjak seje brajlovica u centru sarajeva okrenuo janje ovo je nista nula
SRPSKA POSLA, CIGANIJA TESKA
sada na more idu oni sto su do rata srali u drvene cenife u avlijama i zenili rodice i rodjake
A ti si kao daleko odmako od toga, nacin na koji si iznio tu recenicu dokazuje da si mentalno jos uvijek u tom dobu. primitivnom👋🏻
A što to smije na livadi, a ne smije na plazi? Plaza je sveto mjesto?
Što dižete frku, ko da su tobejarabi krmka okrenuli.
Balkanac samo zna za red, kada ga udaris po dzepu. Jedina stvar koja rjesava probleme I ovakve stvari je kazna.
onda kukaju sto hrvati uvode 1001 pravilo. treba poceti naplacivat ulaz na plazu