Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znam da je u francuskoj, i znam da je u regiji calais.. takodje znam da je ulaz u farmu napravljen od crvene pune cigle, sa bljedo zelenim protrulim drvenim vratima i da ima iznad ispisano 1897... hoce ko sa mnom u potragu??
Kakva steta, ali kad se srede bice ko bombonice.
ovo je bilo već,ovaj članak.
...samo budala će dat nove pare za stare stvari:)))))
Vidi se da si neki moderno razmazeni klinjo. Ako postoji nesto staro, i ako je antikvitet, to se cuva ko oči u glavi..Nema tog "novog" novca koji je vrijedniji od nekog antikviteta, jer te stvari su mnogo vrijednije jer te stvari te obiljezavaju, stvaraju, i oblikuju, i da nema tih stvari ne bi bilo ni novih jer npr. "novi" novac se bazira na starom i tako u nedogled. čUVAJ SVOJU BAŠTINU. jA NPR KAO 23 trogodisnjak CUVAM NEKE JAKO STARE ANITKVITETE, KAO STARI KAMENI HAMANDZIK(ako znas sto je to) STARU LIVENU PEGU I JAKO STARI DRVENI ORMAR KOJI JE TEZAK BOG SAMI ZNA KOLIKO KILA, TE STVARI POTICU IZ MOJE PORODICE I TO JE OSTAVSTINA MENI, I NEKADA SU TE STVARI BILE JAKO MODERNE ZA RAZLIKU OD SADA
......hvala na komplimentu "klinjo", kad skontaš da se zafrkavam, skontaćeš da baš i nisam klinjo:)))