Ipak je izbačen
428

Muškarac u vreći za smeće i s kapom za tuširanje upao na reviju, niko nije posumnjao da je uljez

N. O.
Screenshot/Twitter
Screenshot/Twitter
Muškarac u vreći za smeće i kapi za tuširanje upao je na reviju tokom Fashion Weeka u New Yorku, međutim, isprva niko nije shvatio da se radi o uljezu. Naposlijetku ga je osiguranje sklonilo s piste.

U svijetu visoke mode, čudne i naizgled ružne kombinacije postale su sastavni dio kolekcija najpoznatijih modnih brendova. Stoga slučaj koji se desio u New Yorku pretjerano ne iznenađuje.

Naime, nepoznati šaljivdžija se pojavio na pisti noseći vreću za smeće i kapu za tuširanje na Fashion Weeku, međutim isprva niko nije pomislio da se radi o uljezu.

Video na kom se šepuri niz pistu postao je hit na drušutvenim mrežama. Noseći na tijelu prozirnu vreću za smeće kao kostim, hodao je pistom uz oduševljenje prisutnih, na trenutak je pogledao iza sebe, u nevjerici što mu je poduhvat prošao.

Čim su članovi osiguranja primijetili da je na pisti uljez ukrao svjetla reflektora, jedan od njih je potrčao da ga izvuče s piste kako bi nastavili s revijom prema rasporedu.

Korisnici društvenih mreža su također reagovali na snimak. Dok su jedni rekli da je njegov način oblačenja ismijavao reviju, drugi su njegov nastup nazvali "nevjerovatnim".