Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bratina 😂, živ bio care... dobro si me nasmijao.
Zamisli kroz sta je kukavac prosao i koliko je to trajalo?!... A gledam ove firaune, nema sta oni nisu. Neki dan u Lukavici, gledam prodaju badnjake, sa sve srpskim obiljezjima do koske, ljetos Bajram oni muslimani, sad su i dedamrazovi, a muzicari... Ma njima je najbolje jbt!
Narode Bosne i Hercegovine, jel vi vidite sta mi citamo, koga placamo i kome poklanjamo paznju. Portalu koji ocajnicki zeli rat i prolivenu krv svih nas zatucanih tokmaka ove zemlje. Bojkot ovog smeca od portala je jedino sto mozemo uraditi. KLIKS NAS ZELI GLADNE, UNESRECENE, IZMASAKRIRANE... Jel moguce da ne odustajemo od citanja ovog govneta?!
Otkako su promijenili ime iz Sarajevo-x u ovo postali su smece, ali vecina stvari koje pisu su nasa svakodnevnica. Nije klix kriv sto smo okruzeni sumarima i kromanjoncima koji se svako jutro bude s mrznjom prema drzavi u kojoj su rodjeni ili sto im je vrhunac slavlja tokom praznika provocirati Bosnjake. Pamet u glavu. Dosta je bajki o bratstvu i jedinstvu koju u biti samo jedna strana forsira, dok drugi gledaju kako da zabiju noz u ledja, bukvalno. Hvala im sto nas drze budnim.
A ne razmisljas o tome da je nase ponasanje, a tu ne stavljam akcenat ni na jednu stranu, zapravo produkt rada raznoraznih zlih, stanih i nasih medija?! MI SMO OVAKVI JER NAS SE TRUJE IZ SATA U SAT!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa niko nikog ne tuera da uzme kredit. ..
Eee, tačno znam kako mu je! Vratiti kredit je velika stvar, a pogotovo ako je s tim parama rješeno neko životno pitanje pa se rezultat vidi i zna!
Postoji dobar i los kredit….ja sam u kreditu blizu 1mil…ali fazon je sto ga drugi otplacuju jer je investicija. Prosjecna rata oko 3%…to je lova dzabaluke. Neuvaljujte se u glupe kredite oko auta i telefona ljudi!!
Ti si sirotinja neka ko hljeb jedan.
Zalosno je to kako su neki primili na ovu vijest i prihvatili je kao tacnom i istinitom. A nigdje dokaza da je to zaista kako su napisali...
Nevjerovatno kakvo je ovo amatersko novinarstvo, gdje kao istinu objave vijest na osnovu kratkog videa i onoga sto je neko napisao na tom videu. A nigdje nema provjere vijesti, vec samo objavi neka ovce citaju, nije bitno sto je laz i sprdnja.
Digo kretit da ode na more
Hahah
Glupani jedni covjek se slucajno nasao blizu banke i tako su ga uslikali.
Najveća sreća prosjecnog balkanca - otplatiti kredit. Ne hejtam,tuga nažalost :(
I ja ću ovako za 8 godina, imat ću 48 godina!!! Život je ispred mene!!!
Reci ako Bog da!
Šta će jadan riješio se problema.:)
Hahahahahahahaha
Ovo ujedno i govori zbog čega je u kreditima. Sposoban čovjek ne bi nikad tako nešto uradio. Vjerovatno je pozajmio da napravi dernek.
Lihvari..minimslne plste dsju uposlenicims a par menadzere uvlakusa ubiru enirmne plate ..i tako u svakoj banci..na kraju godine zarada enormna ode iz BIH u strane zemlje..nasi ne kontaju da male plste cine drzavu siromasnom a ekstra profit ispari van BIH