Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak svaka cast ocu, koliko god da nisam za ta oblacenja i sl!
samo čekam da se jave mrzitelji svega drugačijeg i prognozeri kijameta, toga bar nikad nije manjkalo u bosni
Znači, ako dijete počne da jede blato, roditelji, umjesto da mu objasne da to nije dobra ideja, isto treba da počnu da jedu blato, zbog \"podrške\"?
Dobro sam ja tebe prepoznao, znam ja dobro šta si mislio.
bolan, mamlaze jedan, zar ne vidiš da isto govorimo. ja sam upravo rekao da čekam da se jave oni koji će napasti ovoga, kao što su .. rmf komentator, posebno gag. i ja mislim da je to pravi roditelj. a kijametlijama nazivam one koji na sve što je van njihove moći poimanja ili van onog pto im je propisano navikom-vjerom-starinskim običajima, reagiraju tako da viču kako će još malo sudnji dan, u šta se insan izrodio, prizivaju bombe i boleštine. i ja kažem \"bravo za osa\", a pošto smo očito nas dvojica u manjini, bolje nauči da prepoznaješ 1. dobronamjerne ljude; 2. ironiju i sarkazam
Klix presli ste svaku mjeru, sirite bolescine i nenormalnosti...pisite o pozitivnim i normalnim stvarima.
Oba primata, i odrasa jedinka mužijaka i mladunče su za degeneka !
sin se pocne drogirati , a onda mu se i tac pridruzi, JER SIN JE TU DA NAUCI OCA KAKO TREBA ZIVJETI !!!??????????????????
ma samo kaiš ovdje moze pomoci !
Cuj tata za pozelit?! Ne znači da si dobar otac ako podržavas svaku dječiju glupost. Uloga oca je da djetetu ukaže na ono što je dobro i normalno a šta ne.
sto mora znaciti da je gay odmah? mozda mu se jednnostavno svidja zenska odjeca...kad zene nose \"muske\" dukserice niko ih cudno ne gleda...
KILL IT BEFORE HE LAY EGG0S !
Ne čekaj. Evo ti racku pa gloobaj. A što se tiče članka, to se zove RODITELJ, a ne nešto drugačije i kijamet, mamlaze jedan. Bravo za oca.
Mali ce ga primati samo tako
Kako li će ga podržati kad sutra mali dođe da upozna \"uzoritog\" oca sa svojim novi dečkom? Hoće li i on naći jednog za sebe?
Ateista sam ali ovo je bolest.
Tata za poželit ! Lajk!