Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast bila je i koja piva priznaj
Ovo je smijesno samo krkanima. Wow vidi lik ponio janje na more. Veći je uspjeh ponijet 10k eura počastit sebe i porodicu Al normalno da je krezavcima ovo smiješno. I zbog ovih stvari je Balkan okarakterisan kao rupa bez dna s najvećim seljacinama na planeti. Bare bare s onim rednecks iz Amerike sto u prikolica žive.
Ne znam. Primitivno je ovo da, ali.. skontam da je covjek sebi rekao: “Da mi je toliko uzivat, da imam jagnjetinu jesti svaki dan na plazi u Grckoj, malo kupanje, malo meze, zivot je lijep” Pa nek je sebi ispunio cejf, makar cijeli svijet pricao sta hoce, makar milion puta bio seljak. Treba znati sebi ugoditi, nije nikog ugrozio. I dalje mislim da je ovo seljakluk, ali covjek je sebi tako ugodio, kako tesko mogu milioneri.
Kakva turbo sabancina.
I sad je ovo kao vijest? Samo vi dajite prostor primitivcima pa se poslije pitajte sto nam se djeca popucavaju po skolama…a ovom krkanu zabranit ulaz u galaksiju a ne u Grcku.
Ja Krkanluka dragi Bože
Bravo. Tako se to radi ... izgladni sad i ja 😋
Takmičenje u primitivizmu. ni gram više
Kakva pašteta i paradajz, ovaj prešao igricu 😞
sedmicu dana samo janje jeli, a ja je brate i ne volim
Kako je prošao granicu sa ovolikim mesom??
Čovek se seti lepih i ebenih trenutaka
trebo je konja ispeć..... ljakas
Cuj ponio jagnje! A sto nije ponio prasetine? Joj ja zaboravio! Prasetinu bi mogao jesti jedan dan pa onda u kantu za smece!
Srbijanski debilizam na najjače!
Cedomir level boss
imao si rucak svaki dan, ali imaces i kolesterol i trigliceride :D