Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oslikajte isti mural u Phoenix-u. Bili bi Vam zahvalni. Neka se vidi i zna naša istina! Isto u LA, tamo bi taj projekt primili s radošću. Ponosan Bošnjak/Hrvat.
Ako bi ste omogućili uslove za to ,rado bi se odazvali!
Ovdje je zivim al ozbiljno :), Manchester/Derry NH
Ljiljan i cvijet Srebrenice su dva simbola Bošnjačkog naroda. Prvi je simbol herojstva, a drugi mučeništva/stradalništva. Kao dvije strane novčića. Jedna bez drugog ne ide.
pozivamo vas i u Chicago da naslikate ovako nesto,Hvala unaprijed
Ako bi ste mogli napraviti uslove za to,rado bi se odazvali.
E ovo su nam prijatelji, a ne sultan koji nije ni priznao genocid a turci redovno dodju da promarsiraju sa zastavama po carsiji
U citav svijet je otisla slika sta su nam uradili zahvaljujuci nasim ljudima vani svaka cast samo sirite pricu neka znaju svi