Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbin the explorer
Smiraj dusi Srpskoj!!!
Jel imo išta nedozvoljeno kod sebe ??
Srpska garant, od njih je sve nastalo
werner hajdari
srbin
Sad citam da imaju ljudi koji se sexualno uzbude kad vide mumiju
The three pillar men
800 god. ma to je pič..dim koliko dugo je Genjac po raznoraznim stranačkim funkcijama
građanin zapadne Servske provincije. Ugljenisao se od puno graha i čvaraka sa bijelim lukom
To je srpski Bog ratova Bogoljub Trbosjeković poznatiji po nadimku Mali Mindža
Samo nemojte otkopati Anubisa, on ce da pronadje Ozirisa a njih dvojica zajedno ce da pronadju Kralja Skorpiona i onda smo ga svi zajedno najebali, korone i omrikona ima da se sjecamo sa lijepim sjecanjem. Ne cackajte u mumije po Egiptu, sto se tice Perua nastavite ali pazljivo i tamo.
Živ je još Rick O'Connell.. A može mu pomoc i Indiana Jones. Dok su oni živi ne brini :)
Ne znam jarane, meni je Anubis jedna od najstrasnijih licnosti svih vremena. Egipcani i dan danas drhte prilikom pominjanja njegovog imena.
Sve je to bijeli covjek u ime svoje vjere pobio....i dan danas zbog vjere se ubijamo a nigdje u svetim knjigama ne pise da ubijas jer samo On ima pravo da uzme zivot
Imaš brate živih mumija evo 2 godine već. Tačno sa onim maskata na facata i kapata na glavata isto k'o mumije dođemo. Koliko samo raje nmg prepoznat. Prođemo jedno pored drugog k'o da se nikad nismo ni sreli. Zamot'o je nas el bake truhli davno. Maskata na facata 😷 😷 Cirkus kolorado.
Evo ti dokaza da su drevne Inke i Maje učile od starih bosanskih faraona tehniku mumificiranja naninom jufkom i negativnim jonima.