Simpatična sportašica
284

Mostarska rukometašica Ćamila uživa na odmoru: "Ako je burek sa sirom, onda je i more voda"

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mostarska rukometašica i jedna od najboljih reprezentativki Hrvatske Ćamila Mičijević, ljetnu pauzu od napornih treninga i utakmica, iskoristila je kako bi se malo opustila na moru.

Sa svojim pratiteljima podijelila je niz fotografija s odmora, a ispod jedne se našalila na račun "bureka sa sirom".

"Ako je burek sa sirom, onda je i more voda", napisala je Ćamila referirajući se na to da "burek sa sirom" uvijek iznova iznervira ljude iz BiH, a drugi dio komentara one iz Dalmacije koji uvijek negoduju kada more netko nazove vodom.

Podsjećamo, Hercegovka Ćamila Mičijević privukla je veliku pozornost na Europskom prvenstvu u Danskoj prije dvije godine, kada je bila jedna od najboljih igračica ženske rukometne reprezentacije Hrvatske.

Simpatična Mostarka osim sjajnom igrom, sve je osvojila i pozitivnom energijom i zaraznim osmijehom, a njen profil na Instagramu pod nazivom "Ćana bez mana", prati preko 20 hiljada ljudi.

Ćamila je u jednom intervju za Klix.ba jasno istaknula da u trenutku biranja reprezentacije uopšte nije imala mogućnost da bira, a nakon toga i igra za svoju državu - Bosnu i Hercegovinu, a koja već deceniju nema seniorsku reprezentaciju.