Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da ce oni ovaj most uredno pokupiti iz korita rijeke i reciklirati, samo je ovo brzi i sigurniji nacin da se most \"rasklopi\".na ovaj nacin su ga rasklopili za \"6 sec\".
ja ne znam koja pamet ovako ovo radi. nije li ga bolje uredno rasklopiti da nema otpada u koritu.
Posjetite nas na www.slikomania.org i pobjegnite bar na trena od tmurne svakodnevnice
ja samo ne znam koga boli k.u.rac za most na rijeci Ohio. vijest vam je vrlo, s.v.r.sim vam u grlo.
Ja te bombarujem mojim qrcem
Pa izvedice ga iz rijeke poslije
Ispod prosjeka izvedena demolacija. Na snimku na 46-toj sekundi zakazala detonacija punjenja na desnom nosivom stubu, na snimku.
Bata Živojinović ga miniro
Jel to NATO opet bombarduje Srbiju
Fri, tu, an drauuuuuufffffff
Mevlide opet se igraju eksplozivom bez tbe...
I ja bas to kontam, em sto ce svo to zeljezo zavrsiti u vodi i em zagaditi rijeku.. A mogli su ga koliko toliko rasklopiti i reciklirati..
Ja ne znam zasto ga uopste rusiti.